Over ons

Fides Bedrijfsadvies adviseert en ondersteunt ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf bij hun bedrijfsvoering. Hiervoor combineren wij onze kennis en ervaring met een frisse blik!

Emmy Friesen – Wijnen combineert de kennis uit een afgeronde universitaire studie bedrijfskunde met een frisse, kritische blik. Haar specialismen zijn financiële analyse en advies en projectmanagement. Alles gericht op de vraag: hoe kan ik  mijn bedrijf nog beter maken?

Jo Wijnen combineert de kennis uit een afgeronde hbo-studie op financieel en fiscaal gebied met zijn jarenlange ervaring als ondernemer. Hij is directeur-eigenaar geweest van een keten van optiekzaken en heeft daarnaast in het bestuur van de branchevereniging, de onderhandelingscommissie van de CAO-optiekbedrijven en het bestuur van het pensioenfonds gezeten. Zijn specialismen zijn financieel en fiscaal beheer, administratie, start of overname bedrijf, coaching en het aanvragen van kredieten.

Willem Wijnen ondersteunt ons op het gebied van administratie en advisering. Met zijn scherpe analytisch vermogen komt hij snel tot de kern van de zaak. Zijn probleemoplossend vermogen zorgt vervolgens voor de juiste keuzes.Hoe denken anderen over ons?

Optiek in Beeld

Wekelijks de optiekbranche onder de loep. Zie: www.optiekinbeeld.nl

 Bekijk alle berichten >