Ondernemerscoach

Als MKB-ondernemer staat u er soms alleen voor. Er zijn onderwerpen die u niet met uw medewerkers of thuis met uw partner wilt bespreken. Maar u heeft misschien wel behoefte aan iemand die over uw schouder meekijkt. Die u van professionele adviezen kan voorzien in een vertrouwelijke sfeer. Fides Bedrijfsadvies deelt graag haar kennis en ervaring met andere ondernemers, als een persoonlijk en praktisch klankbord. Vertrouwen (in het Latijn: Fides) vormt daarbij het uitgangspunt.

Samen met u gaan we er eens even goed voor zitten. Dit doen we eenmalig vrijblijvend. Daarna eventueel maandelijks, halfjaarlijks of per kwartaal, afgestemd op uw behoefte. We bespreken dan de stand van zaken. Wat gaat er goed en wat minder? We zijn uw sparring partner en voorzien u van advies. Hierbij schuwen we niet om u een spiegel voor te houden waar nodig.

Onderdeel van het gesprek is de financiële gezondheid van uw bedrijf. Met ons financiële model wordt het voor ondernemers in één oogopslag duidelijk hoe zij er financieel voor staan. U kunt bijvoorbeeld direct zien of u aan uw belastingplicht kunt voldoen en of u nog ruimte heeft voor privéopnames of investeringen.

 

 Optiek in Beeld

Wekelijks de optiekbranche onder de loep. Zie: www.optiekinbeeld.nl

 Bekijk alle berichten >